Novo
Novo

Četka 2 u 1 fen četka za oblikovanje kose

  • Šifra : 0015
Cena : 2.730,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!

ili poručite putem telefona : 060/341-38-08

2 u 1 četka za sušenje i oblikovanje kose jačine grejanja sa ugrađenim jonskim generatorom koji pruža brzo sušenje i keramički sloj koji sprečava oštećenje kose.

Inovativan protok vrućeg vazduha celom dužinom četke. Četka je lagana a oblik i dizajn omogućavaju jednostavno korišćenje.
Blow Brush – Istovremeno feniranje i oblikovanje četkom predstavlja vam problem? Ne trošite vreme i ne mučite se – isprobajte četku za sušenje i oblikovanje kose Satin® kojom ćete brzo i jednostavno osušiti kosu te dodati joj veći volumen i briljatan sjaj.
Od mokre kose do savršene frizure u samo 10 minuta. Različiti stilovi frizura bez posete frizeru Brzo i jednostavno do većeg volumena kose
Očarajte prekrasnom kosom vašeg partnera, kolege, vaše najbliže.
Za razliku od običnih četki, posebni oblik ove četke obuhvata kosu od korena do vrhova kako bi vaša frizura bila savršena.
Prikladna je za kućne i za profesionalne namene.

Sa tri stepena sušenja omogućava izbor jačine temperature, u zavisnosti od debljine vaše kose- Inovativan protok vrućeg vazduha – Ovalan dizajn za savršeni oblik frizure- Prikladna je za sve vrste kose- Istovremeni suši i oblikuje vašu frizuru,
Specifikacije:
Materijal: ABS, keramika
Napon: 110V-240V
Snaga: 1000W

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 060/341-38-08 ili putem mejla masiniceitrimeri.rs