Inhalator sa saunom za lice

  • Šifra : 0048
Cena : 3.000,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!

ili poručite putem telefona : 060/341-38-08

OPIS PROIZVODA:

Sauna za lice pomoću prirodnog, čistećeg i blagotvornog učinka pare neguje vaše lice, dubinski čisti pore, blago uklanja nečistoću i potkožne bubuljice.

Inhalator sa saunom za lice Osenjie BY1078 poseduje masku koja se u potpunosti prilagođava licu vašu kožu će očistiti, osvežiti, opustiti i vratiti vlagu. Lice će vam izgledati mlađe i sjajnije.  

Sauna za lice i inhalator Osenjie BY1078 u jednom proizvodu, objedinjuju brigu o zdravlju i lepotu i omogućava dubinsko čišćenje pora, negu lica i dubinsku hidrataciju.

Sauna za lice sa inhalatorom Osenjie BY1078 ima nastavak za inhaliranje koje olakšava disanje kad ste bolesni ili vam suv vazduh u vašem domu otežava disanje.  ​

Opšte specifikacije:
-150W
-50Hz/60Hz
-AC
-110V-240V

  • Mogućnost dodavanja aromatičnih ulja

Važno! Pre upotrebe aparata, očistiti lice od šminke i nečistoća! Ako do sada niste isprobali saunu za lice, isprobajte! Videli ste da para čini čuda na Vašem licu, pružajući koži vlažnost čime pomaže da se najveći organ vašeg tela očisti od nečistoća.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 060/341-38-08 ili putem mejla masiniceitrimeri.rs